Flower of light - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Lisa Eklund - Kroppens Frihet

Från och med 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning General Data Protection Regulation GDPR i kraft

GDPR ställer högre krav på hur vi som företag hanterar personuppgifter och ger dig bättre möjligheter till att påverka hanteringen.

Hur behandlar jag dina personuppgifter:

De personuppgifter som jag kommer att behandla är ditt namn, din e-postadress och telefonnummer.  

Dina uppgifter skickas aldrig vidare eller lämnas ut till andra företag eller personer i tredje hand. 

Dina personuppgifter samt din kundjournal sparas och förvaras säkert, under den tidsperiod som regleras av bokföringslagen (7år) samt även för den tid som är adekvat för uppföljning av behandlingsresultat. Du som kund har alltid rätt att ta del av dina personuppgifter och att få din data raderad.

Har du frågor om hanteringen av dina uppgifter så är du välkommen att kontakta mig.

Lisa Eklund

Cert.f. Auraförmedlare™

Dipl. Massageteraput

Dipl. Kroppsterapeut

Avbokning sker 24 timmar innan behandling, annars full debitering eller missad tid, full debitering. 

boka tid

 flower of light kroppens frihet  boka tid 
Nobelvägen 2
802 57 Gävle 
Norrtulssg. 15
113 39 Stockholm 
 

skmbetala med actiwayfriskvardskuponger folj kroppens frihet pa facebook folj kroppens frihet pa instagram

Avbokning sker 24 timmar innan behandling, annars full debitering eller missad tid, full debitering. 

Lisa Eklund

Cert.f. Auraförmedlare™

Dipl. Massageteraput

Dipl. Kroppsterapeut

 

boka tid

 flower of light kroppens frihet  boka tid 
Nobelvägen 2
802 57 Gävle 
Norrtulssg. 15
113 39 Stockholm 

 

 Avbokning sker 24 timmar innan behandling, annars full debitering eller missad tid, full debitering.

 

skmbetala med actiwayfriskvardskuponger folj kroppens frihet pa facebook folj kroppens frihet pa instagram